Behandling med zoneterapi og healing

60 min. behandling kr. 400,-

Kender du til at have ondt i nakken? Tænker du derefter på om du har et problem med maven? Nej vel! For hvad har de to ting med hinanden at gøre? 

Som zoneterapeut ved jeg, at de to ting meget vel kan hænge sammen. Lidelsen i nakken kan være symptomet og den oprindelige årsag ligger måske i maven – forårsaget af allergi eller stress.

I fagsproget taler man om organrelaterede muskler. Alle organer er knyttet til diverse muskler. Så en ubalance i et organ kan aflæses i de tilsvarende muskler.

En ubalance viser sig ved, at der afsætter sig krystaller i den pågældende fodzone. Disse krystaller kan man fjerne ved at trykke på dem. Klienten skal derefter drikke rigeligt med vand, så bliver krystallerne skyllet ud, for at lette denne proces arbejder jeg også på nyre, lever og øvrige udrensningsorganer.

 
Jeg kombinerer zoneterapi og healing idet jeg har erfaret, at jeg ved at heale på fodzonerne tilfører kroppen ny energi, som fremmer processen med at få kroppen i balance igen.
Denne energi registreres af klienten som varme, der medfører dyb afspænding. I denne tilstand er klienten meget modtagelig og zoneterapibehandlingen virker derved optimalt.
 
 
Derudover er healing en meget mænsom behandlingsform. Når et organ er i ubalance registreres det som ømhed i den pågældende fodzone, det må gerne gøre “godt ondt” når der behandles på den ømme fodzone, men ikke “ondt ondt”, når dette indtræder fortsætter jeg med at heale på det ømme sted en behandlingsform der er helt smertefri.
Zoneterapi i kombination med healing er altså i sin helhed en meget intensiv behandlingsform.

Behandling med zoneterapi, healing og klarsyn

 
75 min. behandling kr. 500,-
 

Jeg kombinerer zoneterapi og healing med klarsyn. Dvs. jeg oplever jeg at få billeder på min indre skærm – billeder som har relation til klientens problematik. Ofte vil klienten også få indre billeder. Det samtaler vi om, hvilket kan medføre nye indsigter.

Psykoterapi behandling

60 min. behandling kr. 400,-

Jeg kombinerer psykoterapi med zoneterapi og healing. Kroppen “husker” nemlig det vi har glemt af gamle traumer og den vil gerne fortælle det.
Den dybe afspænding, som klienten befinder sig i under zoneterapi behandlingen, muliggør kontakt med underbevidstheden. Opgaven bliver herefter at bearbejde de oplevelser, som kroppen har fortalt om.
 
Under behandlingen som foregår i en meditativ tilstand, oplever jeg at få billeder på min indre skærm – billeder som har relation til klientens problematik. Ofte vil klienten også få indre billeder. Det samtaler vi om, hvilket kan medføre nye indsigter.

Tidsbestilling

Tidsbestilling sker hos Karin på mail karin@falslevgaard.dk eller på mobil 61 75 58 78 (læg en besked eller skriv en sms, hvis ikke telefonen er åben).
Betaling sker kontant eller via MobilePay efter endt behandling.