Har du som privat person eller firma lyst til at leje vores kursuscenter til undervisning, konference, weekendophold, workshop, foredrag eller sammenkomst?

 

Så har vi stedet til dig!

 

Centeret er det ny renoverede stuehus på slægtsgården Falslevgård, beliggende ved Mariager fjord. Det er i to etager.

1. sal
På 1. sal er der en stor foredragssal med udsigt ud over fjorden. Her er der plads til 35-40 personer siddende, overhead projekter, whiteboard og stereoanlæg med stærke højtalere, så der kan vises film, overhead og undervises.

Stueetagen
I stueetagen er der stort køkken med 3 ovne, 2 vaske, komfur, opvaskemaskine og stort kølerum, så der kan undervises i mad eller laves mad til mange mennesker. Der forefindes en spisestue ved siden af køkkenet, som rummer borde og stole til 36-38 personer til spisning. Her er der også overhead projekter, hvor man ønsker at undervise her.

Derudover er der en stue med brændeovn og sofaer, hvor der kan hygges. I den ene ende af stueetagen er der bad, toilet, trappeopgang til 1. sal samt udgang til gårdpladsen. Centeret er røgfrit. Der er mulighed for parkering ved indkørslen.

Værelse til kursusholder
I den anden ende af stueetagen er der et værelse med 2 enkeltsenge til kursusholderen/arrangøren, toilet, bad, te-køkken samt udgang til gårdspladsen.

Overnatning i salen
Ligeledes er der mulighed for overnatning i den store sal på skumgummi-madrasser. I sommerhalvåret er der ligeledes mulighed for at sove i medbragt telt i den store have med udsigt over markerne eller i medbragt campingvogn.

Derudover samarbejder vi med JomfruBakken Bed and Breakfast (www.jomfrubakken.dk), 4 km fra centeret, som har ca. 15 dobbeltværelser.

Naturen omkring Mariager
Naturen omkring Mariager giver gode muligheder for vandreture, cykelture, lystfiskeri og sejlads. Der er fra gården både sti til fjord og skov, så der er mulighed for at stække benene. Se mere om Mariager (www.visitmariagerfjord.dk/north-jutland/culture/mariager-rosernes)

Noget for jer?
Er det noget for dig/jer at leje vores center? Måske har du/I har lyst til at se vores center, så du kan danne dig et helhedsindtryk af stedet, som ligger i en skøn natur tæt ved fjorden? Se priser nedenfor, kontakt os endelig og hør nærmere.

 

Standardpriser for leje af centeret

Skriv mail niels@falslevgaard.dk for nærmere priser.

 

Har du andre ønsker for leje, så kontakt os og vi laver en pakkeløsning til dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *